• Σοφοκλέους 7-9, Αθήνα 105 59

Η ιστορία μας

H Advalaw/Νομικοί Σύμβουλοι “Α.ΚΟΥΚΑ-Β.ΞΗΡΟΤΥΡΗ”, είναι δικηγορική εταιρεία καταχωρημένη στον Δικηγορικό Σύλλογο Αθηνών, με έδρα την Αθήνα και δίκτυο συνεργατών σε όλη την Ελλάδα.

Η AdvaLaw προσφέρει ολοκληρωμένες νομικές υπηρεσίες σε ιδιώτες, επιχειρήσεις και μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς. Κύρια αποστολή μας είναι να βρισκόμαστε  συνεχώς δίπλα στους ανθρώπους που μας εμπιστεύονται, παρέχοντάς τους υψηλού επιπέδου, απόλυτα ορθές (από δεοντολογικής και νομικής άποψης) υπηρεσίες καθώς επίσης και στρατηγικές συμβουλές.

Στην AdvaLaw, πρωταρχικός μας σκοπός είναι να αφουγκραζόμαστε και να κατανοούμε πλήρως τις ανάγκες σας,  έτσι ώστε  να συνδράμουμε στην επίλυση των τρεχόντων ζητημάτων σας και τέλος να προβλέπουμε αλλά και να αποτρέπουμε προβλήματα που πιθανώς να προκύψουν.

Δεσμευόμαστε να παρέχουμε αποτελεσματικές και οικονομικά συμφέρουσες νομικές υπηρεσίες δίνοντας έμφαση στην εξυπηρέτηση των συμφερόντων σας με βασικά εργαλεία την ορθή αξιολόγηση των αναγκών σας, την συνεχή και ουσιαστική επικοινωνία, την άμεση ανταπόκριση και την προσοχή στη λεπτομέρεια.

Οι κύριοι τομείς δραστηριότητάς μας επικεντρώνονται σε θέματα που επηρεάζουν ευαίσθητα κοινωνικά ομάδες όπως αυτές των συνταξιούχων (περικοπές συντάξεων, επιβολή εισφοράς αλληλεγγύης κ.ά), των μεταναστών (άδεια παραμονής, άσυλο, ιθαγένεια), των εργαζομένων στο δημόσιο τομέα που έχουν πληγεί από τις μεταβολές των τελευταίων ετών, των επιχειρήσεων («κόκκινα» δάνεια, εμπορικό σήμα) αλλά και των ιδιωτών (υπερχρεωμένα νοικοκυριά, απελευθέρωση εγγυητή). Με ευαισθησία και υπευθυνότητα αντιμετωπίζουμε την υπόθεσή σας σαν δική μας.

Έχοντας εκπροσωπήσει 35,000 πελάτες σε πάνω από 40,000 υποθέσεις το όραμά μας είναι να αποτελέσουμε την δικηγορική εταιρεία με την υψηλότερη ποιότητα υπηρεσιών στην Ελλάδα. Εδραιώνουμε συνεχώς τη φήμη μας ικανοποιώντας κάθε μία από τις ανάγκες των πελατών μας – έναν πελάτη και ένα επιτυχημένο αποτέλεσμα κάθε φορά.

× WhatsAPP chat! How can I help you?