Για 15 συναπτά έτη, η AdvaLaw βασίζεται στη συμβολή του ανθρώπινου παράγοντα, ως απαραίτητη προϋπόθεση για την επιτυχία της. Οι νομικοί μας σύμβουλοι συνδυάζουν άρτια νομική κατάρτιση και πολυετή εμπειρία στο χώρο γενικά και στα αντικείμενα ενδιαφέροντός μας ειδικότερα. Ο επαγγελματισμός, η συνέπεια αλλά και η φιλική ατμόσφαιρα, μας οδηγούν στο να υιοθετούμε τη βέλτιστη προσέγγιση ανάλογα με την εκάστοτε υπόθεση λαμβάνοντας υπόψη τις όποιες ιδιαιτερότητές της.

Εκτός από τους μόνιμους συνεργάτες μας, επενδύουμε σε συνεργασίες με δικηγόρους κυρίως από μεγάλες επαρχιακές πόλεις αποσκοπώντας στο να βρισκόμαστε κοντά σας ακόμα κι αν κατοικείτε εκτός Αθηνών.

Θα συνεχίσουμε να διευρύνουμε το δίκτυό μας προσθέτοντας νέα μέλη στην ομάδα των 25 εξωτερικών συνεργατών μας προκειμένου να σας παρέχουμε ένα ευρύ φάσμα ποιοτικών υπηρεσιών, φέρνοντας νέες ιδέες και διαφορετικές προσεγγίσεις.

Η ομάδα του διοικητικού μας προσωπικού απαρτίζεται από ικανούς και εξειδικευμένους επαγγελματίες, που με τον υποστηρικτικό τους ρόλο, ανταποκρίνονται  άμεσα και φροντίζουν να προωθούν τα θέματά σας στο νομικό μας τμήμα, επιτυγχάνοντας με αυτόν τον τρόπο τη συνεχή επικοινωνία και ενημέρωσή σας.

Οι συνεργάτες μας αποτελούν το πιο πολύτιμο περιουσιακό μας στοιχείο και γι’ αυτό το λόγο δίνουμε ιδιαίτερη έμφαση στην ποιότητα του εργασιακού μας περιβάλλοντος διασφαλίζοντας ότι είναι ανθρώπινο, φιλικό και ασφαλές.