Παναγιώτης Ζ. – Συνταξιούχος εμπορικού ναυτικού
Έβλεπα συνέχεια τη σύνταξή μου να μειώνεται και σκεφτόμουν ότι οι κόποι μίας ζωής πήγαν χαμένοι. Είχα φτάσει σε σημείο να μην έχω τα χρήματα ούτε για τα φάρμακά μου. Ευτυχώς κάποιος μου είπε για την AdvaLaw. Όταν επικοινώνησα μαζί τους, με ενημέρωσαν ότι δεν χρειάζεται να πληρώσω κάτι για να δούνε την υπόθεσή μου. Βρήκα το κουράγιο και την απόφαση να διεκδικήσω την αξιοπρέπειά μου. Συνεργαστήκαμε και με βοήθησαν πολύ. Τελικά τα κατάφερα! Πήρα πίσω αυτά που μου ανήκουν!

Χριστίνα Φ. – Συνταξιούχος δημοσίου
Δεν σας κρύβω ότι ήμουν πολύ απογοητευμένη, όπως όλοι μας αλλά κυρίως αισθανόμουν να με πνίγει το δίκιο και με έπιανε παράπονο,  που δεν μπορούσα να πάρω κάτι στα εγγονάκια μου. Η AdvaLaw με έκανε να πιστέψω ξανά ότι υπάρχει δικαιοσύνη σε αυτό το κράτος.

Ιrma T. ­- Μετανάστρια από τη Γεωργία
Χάρη στην AdvaLaw έχω πάλι την κόρη μου κοντά μου! Αυτοί οι άνθρωποι μού έκαναν το μεγαλύτερο δώρο!

Ahsan M. – Μετανάστης από τo Πακιστάν
Έμενα πολλά χρόνια στην Ελλάδα και πάντα φοβόμουν μην μου ζητήσουν τα χαρτιά μου. Τώρα πια περπατάω ελεύθερα στους δρόμους της Αθήνας!

Σοφία Π. – Ιδιωτική υπάλληλος
Η κρίση μας οδήγησε να μην μπορούμε να αποπληρώσουμε το δάνειό μας. Οι δικηγόροι της AdvaLaw βοήθησαν την οικογένειά μου και πάντα θα τους ευγνωμονώ γι’ αυτό. 

Γιάννης Κ. – Ιδιοκτήτης καταστήματος
Μία από τις πρωταρχικές ενέργειες που οφείλει να κάνει μία επιχείρηση είναι η περιφρούρηση του ονόματός της και κατ’ επέκταση της φήμης της, της αναγνωρισιμότητάς της και της διασφάλισης της ποιότητας των προσφερόμενων υπηρεσιών κατοχυρώνοντας το εμπορικό της σήμα. Η πολύτιμη συμβολή της AdvaLaw έθεσε τα θεμέλια για μία μακρόχρονη συνεργασία.