• Σοφοκλέους 7-9, Αθήνα 105 59

Η ομάδα μας

Home Η ομάδα μας

Η ομάδα μας

Separator

Για 15 συναπτά έτη, η AdvaLaw βασίζεται στη συμβολή του ανθρώπινου παράγοντα, ως απαραίτητη προϋπόθεση για την επιτυχία της. Οι νομικοί μας σύμβουλοι συνδυάζουν άρτια νομική κατάρτιση και πολυετή εμπειρία στο χώρο γενικά και στα αντικείμενα ενδιαφέροντός μας ειδικότερα. Ο επαγγελματισμός, η συνέπεια αλλά και η φιλική ατμόσφαιρα, μας οδηγούν στο να υιοθετούμε τη βέλτιστη προσέγγιση ανάλογα με την εκάστοτε υπόθεση λαμβάνοντας υπόψη τις όποιες ιδιαιτερότητές της.

Εκτός από τους μόνιμους συνεργάτες μας, επενδύουμε σε συνεργασίες με δικηγόρους κυρίως από μεγάλες επαρχιακές πόλεις αποσκοπώντας στο να βρισκόμαστε κοντά σας ακόμα κι αν κατοικείτε εκτός Αθηνών.

Θα συνεχίσουμε να διευρύνουμε το δίκτυό μας προσθέτοντας νέα μέλη στην ομάδα των 25 εξωτερικών συνεργατών μας προκειμένου να σας παρέχουμε ένα ευρύ φάσμα ποιοτικών υπηρεσιών, φέρνοντας νέες ιδέες και διαφορετικές προσεγγίσεις.

Η ομάδα του διοικητικού μας προσωπικού απαρτίζεται από ικανούς και εξειδικευμένους επαγγελματίες, που με τον υποστηρικτικό τους ρόλο, ανταποκρίνονται άμεσα και φροντίζουν να προωθούν τα θέματά σας στο νομικό μας τμήμα, επιτυγχάνοντας με αυτόν τον τρόπο τη συνεχή επικοινωνία και ενημέρωσή σας.

Οι συνεργάτες μας αποτελούν το πιο πολύτιμο περιουσιακό μας στοιχείο και γι’ αυτό το λόγο δίνουμε ιδιαίτερη έμφαση στην ποιότητα του εργασιακού μας περιβάλλοντος διασφαλίζοντας ότι είναι ανθρώπινο, φιλικό και ασφαλές.

Α.ΚΟΥΚΑ

Είναι απόφοιτος του τμήματος Νομικής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Διορίστηκε δικηγόρος στο Πρωτοδικείο του Βόλου στις 28/7/2010 και εν συνεχεία μετατέθηκε στον Δικηγορικό Σύλλογο Αθηνών στις 27/11/2012 με τον αριθμό 34764. Προήχθη στο Εφετείο στις 28/1/2015. Από τον Μάρτιο του 2019 είναι μέλος της  δικηγορικής εταιρείας δικηγόρων με την επωνυμία “Α.ΚΟΥΚΑ – Β. ΞΗΡΟΤΥΡΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ”.

Β.ΞΗΡΟΤΥΡΗ

Μαρτυρίες πελατών

Δεν σας κρύβω ότι ήμουν πολύ απογοητευμένη, όπως όλοι μας αλλά κυρίως αισθανόμουν να με πνίγει το δίκιο και με έπιανε παράπονο,  που δεν μπορούσα να πάρω κάτι στα εγγονάκια μου. Η AdvaLaw με έκανε να πιστέψω ξανά ότι υπάρχει δικαιοσύνη σε αυτό το κράτος.

- Χριστίνα Φ. – Συνταξιούχος δημοσίου

Η ιστορία μας

H Advalaw/Νομικοί Σύμβουλοι “Α.ΚΟΥΚΑ-Β.ΞΗΡΟΤΥΡΗ”, είναι δικηγορική εταιρεία καταχωρημένη στον Δικηγορικό Σύλλογο Αθηνών, με έδρα την Αθήνα και δίκτυο συνεργατών σε όλη την Ελλάδα.

× WhatsAPP chat! How can I help you?